ABOUT THIS PROJECT

The installation was designed using models they designed
This bespoke floating staircase was designed with a bespoke pyramid base in order to comply with building regulations relating to commercial spaces. A glass partition secured with steel bolts provides safety and separates the oak steps from the reception area while visually opening the space. The reception desk's marble wall claddings and lettering, as well as the printed glass splashbacks in the surgery rooms, were crafted and installed by our team.

SUN-STUDIO-.London-logo-1

Your bespoke staircase and glassworks purveyors

 

View terms & conditions

Office

Unit 8 Great West Trading Estate,

Brentford, Middlesex,

London TW8 9DN

View on map→

Connect

TRUSTED BY 

Email us: sales@sunstudio.london

Call us: 020 3870 4399

SUN STUDIO .London (TDH Ltd.) 2015

Scroll to Top